Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Így hangzik Jordántól a nótásított kormányzati szlogen

- Advertisement -

Piros volt a paradicsom nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra.

A mondat első fele egy lakodalmas nótát idéz, a második fele Tony Blair egykori brit kormányfő kampányszövegére hajazó magyar kormányzati állítás. Hallottuk már zongorán, megzenésítve, most pedig szavalva is.

Jordán Tamás egykori színházigazgató gondolta úgy, hogy a maga módján és felfogásában elszavalja ezt a mondatot. Megmutatva, hogy mennyire más jelentése lehet, ha a hangsúlyok máshova kerülnek. Íme:

Jordán Tamástól nem meglepő, amit tett. Korábban többször is kifejezte szimpátiáját az ellenzék mellett, sőt egyenesen azt mondta a Magyar Hangnak adott interjúban a 24.hu szemlézése alapján, hogy

„2022 áprilisától más lesz a világ. Ha bukik az Orbán-kormány, akkor reményteljesen lesz más, ha marad, akkor viszont jaj nekünk” 

Jordán Tamás az összellenzéki október 23-i rendezvényen is felszólalt.

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -
Exit mobile version