Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Micsoda meglepetés: Egy fideszes polgármester Salacz Lászlóra fog szavazni

- Advertisement -

Örömmel tudatta Salacz László fideszes országgyűlési képviselő és jelölt, hogy Lajosmizse fideszes (ezt nem írta oda) polgármestere őt támogatja a választáson, és meg is köszönte neki ezt.

Basky András a Salaczot fényező videóban elmondja, hogy számos fejlesztés a képviselő segítségével valósulhatott meg, és bízik benne, hogy vele dolgozhat majd április 3-a után is, mert Salaczban látja a biztosítékot a fejlődésre.

Lajosmizsén egyébként a választás előtt két héttel adták át a megújult Iskola-tavat, a Városház teret, a Szabadság teret és a piacot. Ennek az átadásán mondta kamerába a lajosmizsei polgármester, hogy arra kéri a választókat, hogy Salacz Lászlóra szavazzanak.

Fideszes képviselők a fideszes jelöltet támogatják

Salacz László már nem először számolt be arról, hogy fideszes párttársai őt támogatják a választáson. Az ilyen posztokhoz kézfogásos fotókat is készített. Korábbi bejelentése szerint Leviczky Cirill és Sztachó-Pekáry István fideszes kecskeméti képviselők is őt támogatják.

Független polgármesterek a Fidesz mellett

Ami sokkal érdekesebb az előbbieknél az az, hogy magukat függetlennek hirdető polgármesterek is a fideszes jelölt mellett tették le voksukat. Így azok a választók, akik egykor azért szavaztak Helvécia ás Ballószög jelenlegi polgármestereire, mert nem akartak pártos emberekre szavazni, azok most jól meglepődhettek. Mindkét település függetlennek mondott polgármestere arra kérte a választókat, hogy a fideszes Szeberényi Gyula Tamásra szavazzanak. Miután mindkét videó ugyanazon a helyen lett leforgatva, ez arra utal, hogy megszervezett akció lehetett a támogatói videók elkészülése.

 

- Advertisement -
Exit mobile version