Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Óriási szégyen és tragédia, ami az M1-en történt

- Advertisement -

Újabb kínos pillanatot élhettek meg a mindenki adóforintjaiból működő M1 állami hírcsatorna nézői. Az egyik műsorban a Pesti Srácok munkatársát hívták meg vendégnek, akinek a bemutatása nem sikerült a műsorvezetőnek. Bemondta a vendég nevét, majd az javította az M1 alkalmazottját, hogy ő ugyan nem az, akit beolvasott. Erre, érezve a kínos pillanatot, próbálta menteni a műsorvezető, amit nem lehet. Előbb azt mondta, hogy átverték a kollégái, majd azzal védekezett, hogy jól ismeri a vendéget, ehhez képest beolvasta ami a papírra volt írva.

Vajon milyen idegállapotban dolgozhatnak az állami hírgyárnál, ha akkor is azt olvassák fel a papírról, amit az orruk alá dugtak, ha tudják, hogy nem az ül velük szemben, akinek a neve azon van?

A Napi Paláver a kövezező megjegyzéssel tálalta a videót:

„színvonal. beégés. megesik. amúgy is mindegy, hogy az ostoba liba, vagy a vamzer kígyó…”

- Advertisement -
Exit mobile version