Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Épül a játszótér – Leviczky képviselő pedig beállt a pofonfa alá

- Advertisement -
  • Vajon elvárható-e egy városrész képviselőjétől, hogy amennyiben egy ottani, sokakat érdeklő fejlesztésről beszél, akkor aktuális legyen?

Ez a kérdés fontos ebben a történetben, de nézzük akkor mi is rögtön az aktualitást. Épül a kadafalvai játszótér. Tegnap még arról számoltunk be, hogy végzik a földmunkát, ma pedig már elkezdték telepíteni a játékokat. Vagyis a még a Fidesz-KDNP-s Mák Kornél által belengetett játszótér a kanyarban van.

Azóta már a Fidesz-KDNP-s Leviczky Cirill itt a képviselő, és ő is álmodozott a játszótérről. Aztán tervezgette, ígért bele 2-3 játékot, majd saját magát cáfolta meg, aztán rossz helyet nézett ki neki, majd ahogy telt az idő, az önkormányzat át is adta a koordinálást a Civilek Kadafalváért Egyesületnek (CKE). A képviselő szerint azért, mert az önkormányzat a bürökrácia miatt már nem tudta volna megépíttetni. A CKE tehát tető alá hozta amit két képviselő ígéretei mellett sem sikerült, igaz a pénzt (30 millió forint) az önkormányzat biztosítja számára.

Leviczky beállt a pofonfa alá és jól megrázta

Leviczky Cirill, miközben a játszótér álma a valóságba kezdett fordulni, beszaladt a közeli faerdőbe és ott megrázta az első pofonfát, majd jól beállt alá. Ugyanis augusztus 6-án egy kéthetes fotóval azt bizonygatta, hogy nincs semmi, és azért nincs mert széthúzás van, nem összetartás. Csakhogy pontosan egy nappal korábban az egyesület alelnöke fotókkal közölte, hogy megindult az építkezés. Vagyis a képviselő a posztjával arról tett tanúbizonyságot, hogy nem igazán van képben, mi történik a képviselt lakóközösség területén. Mert ha képben lenne, akkor friss fotót is feltehetett volna, és talán a posztját sem kellett volna megírnia. A CKE alelnöke a poszt után videóban mondta el és a KecsUP-nak is lenyilatkozta, hogy Leviczky Cirill már nem játszik ebben az ügyben, és soha nem is játszott. A pénzt se ő szerezte – mondta el Király Roland.

Közben egy városházi korábbi alkalmazott (tegnapi cikkünk után írt nekünk, hogy már nem ott dolgozik) azt kommentelte egy nyilvános oldalon, hogy Leviczky Cirill nem alkalmas az együttműködésre, és mindenkiben csak ellenséget lát. Még arról is elejtett egy mondatot a kommentelő (akit sokat lehetett látni Szeberényi Gyula alpolgármester mellett egykor), hogy egy egyszemélyes alapítványnak pénzt szerzett, hogy az programokat szervezzen, de köszönetet nem kapott sosem. Írta ezt, megszólítva Leviczky Cirill képviselőt.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Székre állt Orbán Viktor Kecskeméten – érdekességek a zártkörű kormányfői látogatásról

Hogy jutottunk be a rendezvényre? Mit írt a Kétfarkú Kutya Párt képviselő-jelöltje a transzparensére? Hogy lehetett levelet feladni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version