Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Bak Lajos nyugdíjba vonul

- Advertisement -

A Facebookon köszönte meg az eddigi támogatást a város korábbi polgármestereinek Bak Lajos, a Hírös Agóra igazgatója. Egyben tudatta, hogy nyugdíjba vonul, már a felmentési idejét tölti. Mint írja, a rá háruló feladatokat átadta Barta Dórának, akivel közösen igazgatták az intézményt. Köszönete nem csupán a városvezetőknek szólt, hanem bárkinek.

„Nem szeretnék ömlengős lenni, de köszönöm Nektek az elmúlt 21 évben nyújtott óriási segítségeteket, jó tanácsaitokat, kritikáitokat, türelmeteket, támogatásotokat, egy szóval mindent ami lehetővé tette, hogy a Hírös Agóra az ország egyik legjobb közművelődési intézményévé válhatott!
Külön köszönöm a városvezetésnek, Szemereyné Pataki Klaudia, Dr Zombor Gábor és Dr Szécsi Gábor Polgármestereknek, hogy még a legnehezebb években is támogatták korszerűsítésünket, szakmai alapú fejlesztésünket.
Eddig „népműveltünk”, „közműveltünk”, kultúrát őriztünk, adtunk át és teremtettünk, ezután a „a kultúra folyamatainak innovatív és kreatív fejlesztése” a jövő!”

A poszt végén zárójelben olyat írt, ami azt sejteti, hogy nyugdíjasként is szívesen dolgozna.

„(Persze, ha valaki hasznosítani tudja vezetői tapasztalataimat, szervező készségemet, szakmai tudásom,…..szóljon!😉 )” – fejezi be Bak Lajos.

- Advertisement -
Exit mobile version