Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Rezsiemelés: A kecskeméti járási ügyészség ideiglenes helyre költözik

- Advertisement -

A takarékossági intézkedések miatt, amelyeket a rezsiemelés következményeként hoztak meg, e héttől több ügyészség működési rendje megváltozik. 41 ügyészség csak heti három napon át működik majd, míg tíznél több ügyészséget új, ideiglenes címen lehet megtalálni, mivel az épületeiket bezárják.

Az ugyeszseg.hu-n publikált változások értelmében új helyen működik október 15-től a kecskeméti járási ügyészség, amely ideiglenesen (2023. március 31-ig) a Rákóczi út 7. szám alatt lesz elérhető. Emellett új helyre költözik a debreceni, a győri, a pécsi és a szegedi fellebbviteli ügyészség, valamint a székesfehérvári járási ügyészség is. A teljes lista pdf-ben itt található.

Bács-Kiskun és Pest megyében 5-5, országosan 41 ügyészségen lesz háromnapos a munkahét, ami azt jelenti, hogy azokban az épületekben csak kedden, szerdán és csütörtökön lesz majd munkavégzés. A teljes listát pdf-ben itt olvashatja.

Az átmeneti épületbezárások a tervek szerint március 31-ig tartanak.

via Telex

- Advertisement -
Exit mobile version