Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Hogy válassz otthonra gardróbszekrényt?

- Advertisement -

Bemutatjuk a legfontosabb szempontokat

Ha új helyre költöztetnéd a ruháidat, rengeteg lehetőség van, ideértve az egyszemélyes gardróbszekrényeket, az egyedi készítésű és a tükrös gardróbszekrényeket is. Ebben az útmutatóban fontos információkat találsz, például a megfelelő méret, stílus és anyag kiválasztásához.

A szekrény mérete

Ha a szobád inkább kicsinek mondható, válassz tolóajtós szekrényt. Akinek szerény mennyiségű ruhája van, az általában megúszhatja egy ilyen modellel, míg a ruhákat halmozóknak dupla annyi helyre lehet szükségük.

Valójában itt is az számít igazán, ami belül van. Ha inkább összehajtani, mint fellógatni szereted a ruháidat, akkor bőséges fiókhellyel rendelkező gardróbszekrényre lesz szükséged.

Hasonlóképpen, ha sok kabátot és ruhát szeretnél felakasztani, a legjobb megoldás egy magasabb, két sínnel rendelkező gardrób. Ha pedig kifejezetten a te igényeidre tervezett darabra vágysz, érdemes egyedi gyártású gardróbot választanod.

Az új gardrób méretezésekor három mérést kell elvégezned: a szélesség, a mélység és a magasság meghatározását. Mérd le a rendelkezésre álló helyet, majd hagyj 10 cm-t oldalt és 8 cm-t felül, hogy elegendő helyed maradjon a zsanérokhoz és az összeszereléshez. Vedd figyelembe a ruhásszekrény előtti alapterületet is. Ha nincs mozgástér, akkor sincs semmi gond: a tolóajtó nagyszerű választást jelent. Ha ilyen modellt választanál, érdemes a most 30 éves RS Bútor kínálatát is átböngészned.

A tökéletes kivitelezéshez vedd figyelembe a szoba stílusát is. A faanyagú szekrények – akár szürkére, fehérre vagy kékre festve – a hangulatos, de csendes hálószobákban működnek a legjobban, sok textillel és textúrával párosítva. A fémes vagy monokróm keretes tükrös gardróbszekrények olyan helyiségekbe illeszkednek, amelyek egy kicsit több drámaiságot igényelnek.

Hogyan mérj le egy tolóajtós gardróbot?

Mielőtt vásárlásra adnád a fejed, fogj egy mérőszalagot, és ellenőrizd a hely magasságát, szélességét és mélységét. Ezenkívül elegendő helyet kell hagynod a gardrób tetején és oldalainál is, ha arrébb kéne helyezni a telepítés során.

A tolóajtók nem nyílnak kifelé, így helytakarékosak, de ha fiókos gardrób mellett döntesz, ne felejtsd el lemérni az alapterületet sem. A tolószekrényajtók általában 75 százalékban fedik egymást, így elegendő hely marad a ruhák átnézéséhez, amikor nyitva vannak. A tükrös gardróbszekrények általában tolóajtókkal rendelkeznek, amelyeket idővel fogóval húzni és igazítani kell, hogy a helyükön maradjanak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version