Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Gyurcsány még nem tervezi, hogy visszavonul

- Advertisement -

Gyurcsány Ferenc fiatalokkal találkozott, amiről egy videó került fel a volt miniszterelnök Facebook-oldalára. Nem érte váratlanul az egyik kérdés: Segítené vagy hátráltatná az ellenzéket, ha hátralépne?

Így válaszolt a DK elnöke:

  • nem úgy kell legyőzni Egerszegi Krisztinát, hogy azt mondjuk, maga ne induljon, kisasszony, hanem tessék jobbnak lenni,
  • 2010 óta legalább tíz ellenzéki formáció alakult – hol vannak, miért áll 2 százalékon az LMP és az MSZP, 5 százalékon a Momentum?
  • Aki gyurcsányozik, a Fidesz álláspontját mondja föl, „meg akarnak ölni a szó politikai értelmében, ez nem probléma, csak miért engedném?”
  • Amikor lemondott az MSZP elnöki posztjáról, az utcán leköpték, amikor a DK megalakult, 1 százalékon álltak, most viszont 20 százalékon.

Gyurcsány is feltette a maga kérdését:

„Én menjek el? Mi a bűnöm? Tessék megmondani! Valaki bizonyította, hogy elvettem három forintot? Hogy cigányokat és zsidókat akartam kitelepíteni? Valaki bizonyította, hogy ki akartam vinni az unióból Magyarországot?”

Gyurcsány szerint az ellenfelei szeretnék kirugdalni a politikából, mire „a még gyengébb és még közepesebb, a saját oldalamon lévő csávók, merthogy tehetségtelenek, ezt látják a legkönnyebb megoldásnak, hogy megszabaduljanak tőlem. Tessék legyőzni, tessék jobbnak lenni, tessék egy jobb országot csinálni, és elmegyek a francba. 62 éves vagyok, nincs már sok időm, még egy harminc évet nyomok nekik, hogy örüljenek” – mondta a DK elnöke.

via Telex

- Advertisement -
Exit mobile version