Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Magyar és Tisza ezentúl együtt jár – pártot választott Magyar Péter

- Advertisement -

Magyar Péter kiválasztotta a pártot, aminek a színeiben politizál majd tovább, így kérte is a Nemzeti Választási Bizottságnál, hogy vegyék azt nyilvántartásba.

Ezzel a párttal indulunk a 2024. június 9-ei európai parlamenti és az önkormányzati választáson” – írta Magyar a posztjában, de a párt nevét még nem szerette volna nyilvánosságra hozni, csak akkor, ha már jogerőssé vált a regisztráció.

Az NVB oldalán megjelent kérelemből viszont kiderült, hogy a nevük TISZA – Tisztelet és Szabadság Párt lesz. A testület következő ülését csütörtök délután tartják, ekkor akár dönthetnek is a pártról.

Az információt Magyar Péter megerősítette, hogy valóban ezzel a formációval indul, szerdán már meg is választották a párt egyik alelnökévé. A pártot egyébként Szabó Attila 2021-ben jegyezte be Egerben.

Magyar eddig csak az EP-választáson való indulást emlegette, ugyanakkor a szombati tüntetésen feltűnt mellette Szigetszentmiklós polgármestere, Nagy János, ami már arra utalt, hogy önkormányzati jelöltjeik is lehetnek.

Lássuk meg, mennyire fél a hatalom, és hogy megpróbálják-e adminisztratív eszközökkel megakadályozni az indulásunkat. A június 9-ei választás mérföldkő lesz. Ha összefogunk és összekapaszkodunk, akkor semmi és senki nem akadályozhatja meg, hogy visszavegyük a hazánkat” – írta Magyar Péter.

via 444.hu

- Advertisement -
Exit mobile version