fbpx

FRISS HÍREK

Szeretnél egy modern és esztétikus lámpát? Akkor ezt válaszd!

- Advertisement -

Mindenki szeret szép környezetben élni, igényesen kialakított, rendezett otthonban. Ennek kivitelezése sok odafigyelést igényel, így hangsúlyos kell, hogy legyen a megfelelő lámpák kiválasztása is. Szeretnél te is egy modern és esztétikus darabot? Akkor figyelj!

A széles termékkínálat garancia arra, hogy egy/vagy több modern lámpa tulajdonosa lehess!

Az Eglo lámpa – akár a mennyezeti lámpa is – okkal lett a legkeresettebb lámpák egyike. A gyártó professzionális hozzáállása elismerésre méltó. Színek kavalkádja, formák sokasága, alapanyagok sokfélesége vár rád annak érdekében, hogy a legjobban tetszőt megtaláld. Az egymástól sok esetben merőben eltérő darabok lehetőséget teremtenek arra, hogy az otthonod jelenlegi stílusához illő darabot szerezz be.

Biztos lehetsz abban, hogy te is megtalálod a magad Eglo lámpáját. Beltéri, kültéri, mennyezeti, fali, asztali, kicsi, nagy, közepes, klasszikus, modern vagy vintage – egyaránt fellelhető. Az alternatívák száma tetemes, ami nagyon nagy mozgásteret enged, hiszen minden helyiségbe a pont odaillő darab kerülhet. (Vagy ha vállalkozó kedvedben vagy, akár oda nem illő darabbal is feldobhatod az összhatást).

 

Az LED-es Eglo lámpának sok előnye van

Mivel az Eglo lámpa egy modern világítástechnikai eszköz, így LED fényforrásokkal van felszerelve. Ennek eredményeként számos előnnyel rendelkezik. Néhányat most felsorolunk a sok közül, de a lista nem teljes:

  • Költséghatékony – azaz megéri a befektetett pénzt. Miért? Mert gyorsan és biztosan megtérül
  • Környezetkímélő – nincs benne mérgező anyag
  • Hosszú élettartamú – 50000 üzemóra, igen – jól olvasod: 50000 üzemórát bír
  • Teljes fénnyel világít, nem kell bemelegednie
  • Nem kell sok időt szánni a karbantartására
  • 80 százalékkal kevesebb energiával működik, mint egy hagyományos izzó
  • Nem melegszik fel – olyan helyeken is alkalmazhatod, ahol fontos, hogy ne legyen meleg
  • Dimmelhető változatai is vannak – állítható a fényereje
  • Megbízható
  • Jól reagál a le- és felkapcsolgatásra – nem megy tönkre tőle
Hasonló cikkünk:  Varga Mihálynak azonnal elő kell teremtenie több, mint 63 milliárd forintot

Az LED-es Eglo lámpa felhasználási lehetőségei

Az Eglo lámpa felhasználási lehetőségei széleskörűek, a gyártó ugyanis minden felhasználói igényt figyelembe vett, és figyelembe vesz a kollekciók megtervezése során. Így amellett, hogy egy tökéletesen funkcionáló lámpát vásárolsz, még egy rendkívül esztétikus, az otthonod szépségét tovább fokozó eszközhöz is jutsz.

Képzeld el, milyen jól fog mutatni a nappalidban az Eglo függeszték, vagy a hálószobádban az Eglo mennyezeti lámpa. Már csak a megfelelő színt, formát és alapanyagot kell meghatároznod. Vagy megnézheted, hogy a fürdőszobai Eglo lámpák – amelyek nedvesség elleni védelemmel vannak ellátva – hogyan teszik minden reggel és este fényesebbé a napod. 

A beltéri világítás azonban nem minden, gondolnod kell a kültéri világítási rendszered megteremtésére is. De a LED-es Eglo lámpával ez is könnyű lesz és élvezetes, hiszen a több ezer termék között ott van a te általad legjobban preferált Eglo lámpa is.

Válaszd ki te is, és használd egészséggel minden nap!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...