Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Utcai performanszok és „utcai ételek” Kecskemét főterén

- Advertisement -

Szerdától szombatig tart Kecskeméten a Street Food Street Art és Borsétány, a beharangozó szerint igazi világvárosi pezsgés és hangulat lesz. A Romkertben fellép például a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a Bitter Monday, a nagyszínpadon a Wellhello, Curtis és a Király-testvérek.

A Kecskemét City Balett táncosai élő szoborként pózoltak a főtéren szerda délután: ezzel a sétálásban megállító és fotóznivaló performansszal vette kezdetét a „Kecskemét legnagyobb nyári fesztiválja”-ként reklámozott rendezvény, amely a gasztronómia terén a manapság divatos streetfoodokra, a minőségi gyorséttermi, utcai fogásokra épít, a zenében pedig a már említett országosan ismert előadókra és a várost méltán képviselő zenekarokra egyaránt. Részletes program itt található.

Fotó: Hraskó István

De lesz sok gyerekprogram is, szerdán a kecskeméti Tintaló társulás Horgászni tilos! előadása nagy közönséget vonzott a Szent István szobornál.

„Mit kínálunk? Különlegesen változatos ételeket és italokat, hangulatos helyeket az elfogyasztásukra, trendi kiülőket, sztárok koncertjeit, DJ-ket, igazi világvárosi pezsgést és hangulatot” – a rendezvény szóróanyagában így ajánlja Barta Dóra, a Hírös Agóra ügyvezető igazgatója a fesztivált. Szép nagy vállalás, az biztos.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Orbán és Gyurcsány is csütörtököt mondott Kecskemétre (galériával)

Úgy tűnik Kecskemét lesz a 2024-es választások metszéspontja, ahol a párhuzamosok mégis találkoznak, ugyanis információink szerint egy napon látogat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version