Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Betegség miatt új jelöltje lett a Szövetségnek Hetényegyházán

- Advertisement -

Az ajánlások gyűjtése előtt pár nappal közölte a Szövetség a Hírös Városért Egyesület, hogy Hetényegyházán betegsége miatt nem tudja vállalni a jelöltséget a korábban már bejelentett Károlyi Zoltán, ezért helyette Guti István nyugalmazott repülőgépvezető indul a színeikben.

Dr. Károlyi Zoltán jelen volt március 26-án a Szövetség polgármesterjelöltjének és egyéni indulóinak bemutatásán, itt – mint megírtuk – elhangzott: a 2. számú kettes választókörzetben, azaz Hetényegyházán indul, orvosként az egészségügy problémáival is szeretne foglalkozni.

Vasárnap aztán közölte a Szövetség, hogy betegség miatt nem tudja vállalni a jelöltséget, így a Hetényegyházán a Szövetség színeiben Guti István nyugalmazott repülőgépvezető indul.

Információink szerint Hetényegyházán a Fidesz-KDNP jelöltje dr. Papp Zoltán jelenlegi képviselő lesz, és úgy tudjuk, indul a képviselőségért a Hetényegyházi Városrész Szépítő Egyesület színeiben Süli Csontos Ottó is. Ő 2014-től 2019-ig a Jobbik színeiben volt képviselő a közgyűlésben (listáról került be a testületbe, miután egyéniben negyedik lett a győztes Fidesz-KDNP-s Molnár Pál, valamint a független Pálinkás János és az MSZP-s Bálint Imre mögött).

Süli Csontos 2019-ben aztán kilépett a Jobbikból, és a következő választáson, 2019 októberében már függetlenként indult Hetényegyházán. Ekkor a kormánypárti Papp Zoltán 1068 szavazatot szerzett (45,74 százalék), Süli Csontos Ottó 890-et (38,12 százalék), míg a Szövetség jelöltje, Fejes Ferenc 377 voksot kapott (16,15 százalék).

Úgy tudjuk, Süli Csontos Ottót megkereste a Szövetség, de ő nem kívánt a színeikben indulni, ezért lett a Szövetség jelöltje előbb Károlyi Zoltán, majd Guti István.

Fejes Ferenc a később megalakult Áramlat Alapítvány, a KecsUP kiadója felügyelőbizottságának tagja

- Advertisement -
Exit mobile version