Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Drogcsempészek: Egy kecskeméti férfit és egy volt vadászpilótát kapcsoltak le Írországban

- Advertisement -

Írország idei legnagyobb heroinszállítmányát fülelték le az ottani hatóságok. A csempészett árut a dublini Weston repülőtéren találták egy repülőgépben. Egy ír lap szerint egy kisrepülőgépre lettek figyelmesek, majd az átvizsgálás során 8 millió euró értékben találtak drogot rajta, mintegy 60 kg-ot.

A lap szerint letartóztattak az ügyben két férfit drogcsempészetért. A cikk azt írja, hogy a 49 éves kecskeméti A. Ignácot és a 62 éves N. Zoltánt, aki vélhetően egy korábbi vadászpilóta.

A bíróságon utóbbi azt állította, hogy speciális anyagot szállít microchipek gyártásához és nem drogot. A másik azt állította, hogy kényszerítették.

A két férfit, akik tolmács segítségével hallgatták végig az eljárást, előzetes letartóztatásba helyezték.

- Advertisement -
Exit mobile version