Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A balesetmentesen vezető kecskeméti autóbuszvezetőket jutalmazták

- Advertisement -

Elismerésben részesültek azok a kecskeméti autóbuszvezetők, akik balesetmentesen levezetett kilométert tudhatnak a hátuk mögött. Jutalmat 39 autóbuszvezető vehetett át a 2023-as évre vonatkozóan.

Az INTER TAN-KER Zrt. kollégái közül 17 fő több, mint 50.000 balesetmentes kilométert vezetett, 22 fő pedig több, mint 100.000 kilométert ment mindenféle közlekedési baleset nélkül. Ez összesen a tavalyi évre 3.050.000 kilométert jelent. Magyarázatul ez azt jelenti, miközben a Föld kerülete 40.075 kilométer, így kijelenthető, hogy a kecskeméti buszsofőrök tavaly összesen több, mint 76-szor kerülték meg a Földet balesetmentesen.

Az INTER TAN-KER Zrt. 2020 óta végzi a Kecskeméti Közlekedési Központ Kft.-vel (KeKo) érvényben lévő közszolgáltatási szerződés keretein belül Kecskeméten a közösségi közlekedés szolgáltatásával járó feladatokat.

(Forrás: INTER TAN-KER Zrt.)

- Advertisement -
Exit mobile version