Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A régióban olcsóbb a benzin, mint itthon, a határnál lakóknak érdemes átjárni tankolni

- Advertisement -

Érdemes a szomszédos országokba átjárni tankolni Magyarországról – írja az ATV-re hivatkozva a 24.hu. Pénteken ismét emelkedik az üzemanyagok ára itthon, így tovább nő a különbség több szomszédos ország áraihoz képest.

Horvátországban olcsóbb lett az üzemanyag ára az utóbbi napokban. A dízel és a benzin most 1,38 euróba kerül, így a dízel körülbelül 100, a benzin 60-65 forinttal lett olcsóbb, mint hazánkban.

Szlovéniában a benzin ugyanannyiba kerül, a dízel 3 eurócenttel drágább, mint a horvátoknál, így ide is sok magyar jár át tankolni.

Szlovákiában 32 forinttal olcsóbb a gázolaj, mint Magyarországon, ugyanakkor idehaza olcsóbb a benzin, mint a szlovákoknál.

Ausztriában hasonlóak az árak a itthoniakhoz, igaz, az ottani átlagfizetés jóval magasabb a hazainál.

- Advertisement -
Exit mobile version