fbpx
21 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Egy tiszaalpári vállalkozó komolyan vette a gazdatüntetést és elindult

- Advertisement -

Jámbor András, országgyűlési képviselő Facebook posztban számolt be arról, hogy elindult egy traktoros Lakitelek mellől Budapest felé tiltakozni. Ahogy írja: „Nyilván nem fog forradalmat csinálni, nem fogja megrengetni a világot, de tiszteletreméltó a kiállása! Nekünk pedig dolgunk elismerni azokat akik kiállnak magukért, és mindannyiunkért!” – a végére egy szívecske emoji is jutott.

Kecső József lovas gazdálkodó útját saját Facebook oldalán lehet követni. A legutóbbi bejegyzése szerint éppen karbantartás zajlik.

„Megcsináljuk azokat a munkákat amelyeket az elmúlt két napra terveztünk, és el maradt… Vagy legalább a legfontosabbakat ami a mai napba belefér… Bekészítjük a takarmányt, a vizet a jószágoknak… Legalább 2-3 napra……” – olvasható a posztban.

Majd javasolja mindenkinek ugyanezt, akinek fontos a gazdatüntetés. A posztban felsorolja még, mikor és hol lehet csatlakozni hozzá. A karbantartás és a többiek bevárása után kedden folytatják az útjukat.

Hasonló cikkünk:  A kormány nagylelkűen adományoz a református egyháznak

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...