fbpx

FRISS HÍREK

Hónapokra vagyunk az M44-es gyorsforgalmi átadásától

- Advertisement -

A pályaszerkezet készültsége a teljes, mintegy 62 kilométeren 98-99 százalékos, már mindenütt burkolt az új út. A kivitelezők a szalagkorlátokat építik, a középső elválasztósávok kialakítása, a szegélyek építése és a növények telepítése is folyamatban van – irja az infostart.hu.

A Tiszakürt-Kondoros szakasz ideiglenes végcsompópontjától elkezdődtek a munkálatok Békéscsaba és Fürjesi összekötő út irányában. Gyorsabban, biztonságosabban és környezetvédelmi szempontból is előnyösebben lehet majd közlekedni.

Az elkerült településekről, a régi 44-esről természetesen fel lehet majd hajtani az M44-esre. A 62 kilométeren kívül még 27 kilométeren zajlanak még munkák; Kondoros és Békéscsaba között 17,5 kilométeren, míg Tiszakürt és Lakitelek között közel 10 kilométeren, ez utóbbi szakaszokat még nem adják át októberben.

A 62 kilométeren 49 híd, négy külön szintű csomópont, négy vadátjáró is létesült.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...