Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskemétre ért a Jobbik plakátkiállítása

- Advertisement -

A Jobbik még május elején jelentette be Budapesten, hogy országszerte plakátkampányt indítanak annak érdekében, hogy mindenkihez eljusson az a hír, hogy a kormány kommunikációjával ellentétben, több mint 100 ezer vendégmunkást engedett be az országba.

A párt vándorkiállítása Kecskemétre ért, és a mai napon a Deák Ferenc téren voltak láthatóak az alábbi üzenetek:

Ezeket a plakátokat a következő napokban, hetekben több magyarországi városban is fel fogják állítani.

A párt szerint a KSH és a Bevándorlási Hivatal adatai is azt bizonyítják, hogy a Fidesz-KDNP nemcsak átveri Magyarországot, de hozzájárul egy tervezett lakosságcsere létrehozásához. A Jobbik megoldása egyszerű: sem gazdag, sem szegény migránsokat nem szeretnének Magyarországon látni, sem udvariasan kopogtatókat, sem kötvény megvásárlása által érkezőket vagy családtagjaikat.

Bérlakásprogram segítene a kivándorláson

Felmérések szerint Magyarországon 10-ből 8 fiatal nem tud saját lakáshoz hozzájutni. Ezért úgy gondolják, ezen a helyzeten egy széles körű bérlakásépítési program tudna segíteni. Évente 5-10 ezer új lakás építésével és 5-10 ezer bérlakás felújításával lehetne segíteni a fiatalokon. Olyan koncepciót dolgoztak, amely szerint a piaci ár harmadát el nem érő bérleti díj egy önkéntes törlesztőrészletté alakulna, ha megakarná vásárolni az ingatlant, így aztán 6-8 éven belül a saját tulajdonává válna.

- Advertisement -
Exit mobile version