Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Forgalomkorlátozások a Tour de Hongrie ideje alatt

- Advertisement -
E hét végén ér Kecskemétre a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny, városunk lesz az 5. szakasz rajthelyszíne. A lebonyolítás érdekében útlezárásokra kell számítani.

Teljes útzár lesz:
-június 15-én, szombaton 6-18 óra között a Deák Ferenc téren (Alföld Áruház előtti úttest) és a Lechner Ödön utcán
-június 15-én, szombaton 12-18 óra között a Kisfaludy utcán (Festő utca – Lestár tér közötti szakasz) és a Lestár téren
-június 15-én, szombaton 6 órától június 16-án, vasárnap 12 óráig a Katona József téren (Trombita utca – Bajcsy-Zsilinszky utca közötti szervizút)
-június 16-án, vasárnap 6-12 óta között a Deák Ferenc téren (Alföld Áruház előtti úttest), a Lechner Ödön utcán, a Kisfaludy utcán (Festő utca – Lestár tér közötti szakasz), a Lestár téren, a Katona József téren (Trombita utca – Bajcsy-Zsilinszky utca közötti szakasz), valamint a Lestár téri zsákparkolóban.
Dinamikus zárás lesz:
-június 16-án, vasárnap 10.30 órától a Katona József tér – Csányi János körút – Szabadság tér – Koháry István körút – Piaristák tere – Hornyik János körút – Szabadság tér – Gáspár András körút – Petőfi Sándor utca útszakaszokon.
- Advertisement -
Exit mobile version