fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Szerdán is kisüt a nap, de kánikula nem lesz

- Advertisement -

Szerdán kevés napsütésre ugyan mindenhol számíthatunk, de hajnalban délnyugaton, napközben pedig északkeleten eredhet el az eső. Továbbra is élénk, erős lesz az északi, északnyugati szél. Helyenként 10 fok alá csökkenhet reggel a hőmérséklet, délután 22-27 fokot mérhetünk. Nem lesz front térségünkben – írja az Időkép.

Csütörtökön elszórtan az északi, északkeleti megyékben alakulhat ki zápor, esetleg zivatar. Nyugaton felhősebb, másutt többnyire napos idő valószínű. Marad az élénk északnyugati szél, többfelé erős lökésekkel. Hűvös reggel után 22-27 fok várható, az alacsonyabb értékeket északkeleten mérhetjük.

Pénteken kezdetben sok lesz a napsütés, majd nyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. A Dunántúlon többfelé, a középső tájakon elszórtan zápor, akár zivatar is kialakulhat. A Duna-Tisza közén feltámadhat a déli, délnyugati szél. 21-26 fok valószínű, nyugaton lehet hűvösebb.

Hasonló cikkünk:  A Dead Kennedys válasza a CÖF óriásplakát-kampányára: Mi a fenéért támogatnánk Orbán fotelfasiszta rezsimjét?

Szombaton továbbra sem tér vissza a hőség, egy hidegfront nyomán sokfelé zivatarok tarkíthatják az időjárást. A hőmérséklet nem hűl le jobban, 21-26 fokra van kilátás. Vasárnap is lehetnek még záporok, zivatarok. Mindkét nap szeles lesz az idő.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...