Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Telitalálat volt az ACid/DC a Hírös Héten

- Advertisement -

Egyik kommentelőnk azt írta a Facebookon,  hogy csak negatívumokról írunk az elmúlt napokban. Kétségtelen, hogy voltak problémáink a Hírös Hét szervezésével ( a főtérről láthatatlan tűzijáték, fideszes jelöltek kenyérosztása ), a gyengélkedő hangtechnikával ( ABBA Tribute Show ), és a pocsékul szóló tanévnyitó fesztivállal.

Ha egy zenei eseményről tudósítunk, de azon az élményt rombolja a kritikán aluli megszólalás, arról nem tudunk jót írni. Arra ott van a zsebmédia. Lehet ezért gyűlölni minket. A sajtó ellenőrző szerepe Kecskeméten szokatlan, ezt is megértjük. Még azt is megértjük, ha a szervezők odaszólnak nekünk a főtéren, hogy megy a politikai csatározás, de állják a sarat. Azt már nem annyira, hogy a beígért közlemény miért nem készült el a rosszul sikerült és kommunikált tűzijátékról.

De most örömhírünk van a néhány kommentelőnk számára, akik szerint mi csak fikázunk. Szerintünk ugyanis az ACid/DC koncert telitalálat volt, és talán a fesztivál legjobb koncertjét hozták össze a fiatal srácok. A cucc is úgy szólt, mint ahogy kell egy rock koncerten. Kemény pergők, gyomorba vágó lábdobok és süvítő gitárok. Az egykori tehetségkutatós Baricz Gergő és csapata hamisítatlan AC/DC élményt hozott el a közönségnek. Igazán illett a Harley-Davidson találkozóhoz, és az azon résztvevők ott is csápoltak az első sorokban. A tömeg bár közel sem volt akkora, mint a két nagy koncerten, de a csapat sem országos hírű. Szerintünk sokkal jobban megérné több ilyen bandát meghívni, mint pár nagynak busás milliókat kifizetni.

Egy órás műsorral, mellékszereplőnek volt hirdetve a csapat, és mi sem dolgozni mentünk koncertjükre, nem is volt nálunk fényképezőgép. Ami utólag hibának bizonyult, de nem sejtettük előre, hogy ez lesz A KONCERT. Telefonos fotót lőttünk csak. Szóval respect a srácoknak, és a szervezők is rajzolhatnak maguknak egy piros pontot a többi fekete mellé.

- Advertisement -
Exit mobile version