Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Reklámnak is tökéletes volna, de állítják, hogy nem az

- Advertisement -

Ki ne ismerné a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idejében a parkolókeresés kiváltotta idegeskedést, amikor már a többedik kört kell menni a kiskörúton, hogy legyen egy szabad hely végre. Egyik olvsónknak is napi problémája ez, ráadásul őt külön felháborítja, hogy bizonyos autók folyamatosan helyeket foglalnak el. Levelében így fogalmaz:

Hónapok óta rettenetesen bosszantó jelenség, amit a Stenge autóalkatrész forgalmazója gerillamarketingként csinál az amúgy is nehézkesen parkolható belvárosi övezetben. Felmatricázott autóikkal hónapokkal ezelőtt leparkoltak a legforgalmasabb helyeken és azóta sem mozdították őket.” – írta olvasónk, aki fotókat is mellékelt az autókról.

Az egyik autó a posta mögötti kanyarban van a kiskörút mellett, a másik a Centrum áruház előtti parkolóban áll. Megkerestük ezzel kapcsolatban a Stenge-Autóalkatrész Kft.-t. Levelükben elismerték, hogy valóban van két felmatricázott autójuk az említett helyeken, de azt visszautasították, hogy ez az olcsó reklám miatt lenne. Így fogalmaznak:

A gépkocsikat kollégáink rossz idő esetén használják munkába járáshoz ( mivel többeknek sajnos csak kerékpárja van ) valamint vidéki kiküldetéskor esetleg éjszakai szállításhoz is a fenti járműveket használják.

Bár visszautasították, hogy így csinálnának olcsó reklámot a cégnek, azért ötletnek nem is lenne rossz. Az ugyanis komolyabb összegbe kerülne, ha egy autóméretű reklámfelületet bérelne bárki a belvárosban, a legforgalmasabb helyeken. Így viszont egy évig kb. 50 ezer forintból megoldható autóként a reklámozás. És még csak nem is szabálytalan.

A városrendészettől megtudtuk, hogy a Stenge autói szabályosan használják a parkolókat. Mivel van az autóknak érvényes műszaki engedélye és érvényes parkoló bérletük. Az más kérdés persze, ha van, akiket bosszant, hogy folyamatosan elfoglal – esetünkben – két parkolót egy cég.

Az alkatrészeket forgalmazó vállalkozás a levelében még megemlíti azt is, hogy sajnálják, ha autóik bosszúságot okoznak, mert amúgy az érem másik oldalán sokat tesznek a városért.

Sport egyesületeket, rendezvényeket támogatunk. Nyáron egy jelentős összeggel a kecskeméti gyermekosztályt. A mentőállomást orvosi műszerekkel a még hatékonyabb munkavégzésért. Novemberben a Mentsvárt élelemmel. Januárban pedig a hideg időben, meleg leves és tea osztást szervezünk a rászorulóknak.” – zárják levelüket.

- Advertisement -
Exit mobile version