fbpx
2.5 C
Kecskemét
2023. január 30., hétfő

FRISS HÍREK

Belátták a hibát, és kivették a kerékpárútból a villanyoszlopot az aluljárónál

Félve írjuk ezeket a sorokat, és legfőképpen azért, mert nem akarunk rosszat Falu György alpolgármester vérnyomásának. Mert most megint olyan jön, amilyenre néhány napja karöltve ugrott a városházi harsonával. Csesztetni merészelünk mindjárt egy be nem fejezett építkezést. Bár ki tudja már követni azt, hogy mi lett átadva, és mi az, ami csak használható. Az aluljárónál lévő körforgalomról van szó, pontosabban nem egészen arról.

Beszámoltunk róla, hogy iskolakezdésre úgy adták át a forgalomnak az új csomópontot, hogy a kerékpárút közepében hagytak egy lámpaoszlopot.

Akkor úgy nyilatkozott egyébként az építést felügyelő illetékes, hogy a csomópont használható, de ez nem azt jelenti, hogy elkészült. Apróbb dolgok vannak még hátra, amelyeket szeptember végéig befejeznek.

És akkor itt van ez a villanyoszlop, amelyet most kivettek a kerékpárútból, és áttették oda, ahova eredetileg is kellett volna. Vagyis mondhatják, hogy nincs befejezve hivatalosan a projekt ( talán december 31. a határidő ), ez már az építkezés elindulásakor is látszódott, hogy rossz helyen lesz. Vagyis eleve nem szabadott volna rossz helyen hagyni, és úgy elkészíteni a térkövezést. Mert most utólag szedhették fel; le kellett zárni azt a részt, ezért nem lehetett a Bem utcára hajtani; és még most is kordonozva van a környék. Így néz ki most itt a kerékpárút.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti légibázison tesztelik az űrhajós jelölteket
Hasonló cikkünk:  Ismét lángolt a szellemház Kecskeméten - videó és fotó

Ezen az is látszódik, hogy arra a szerencsétlen aknafedőre továbbra sem jutott térkő, mint a másikra. Bízunk benne, hogy az nem egy következő munkálat lesz, hanem ezzel együtt megcsinálják.

Olvassa el ezt a cikket is, köze van ehhez a villanykaróhoz.

Villanyoszlop a kerékpárúton: ezzel a fotóval neveztünk a kerékpáros fotópályázatra

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...