fbpx
-0.5 C
Kecskemét
2022. január 19., szerda

FRISS HÍREK

Így is lehet buszmegállót építeni

Egy osztrák kisvárosból küldött pár fotót egyik olvasónk. Látta cikkeinket a buszmegállókról, és úgy gondolta, érdemes lenne megmutatni, hogy így is lehet buszmegállót építeni. A kb. 10 ezer lakosú város mintegy 5 órányira fekszik Kecskeméttől, de ötletelésben, felfogásban sokkal nagyobb ennél a távolság. Nem azt mondjuk, hogy az összes kecskeméti várakozónak így kellene kinéznie, de legalább néhány, frekventáltabb helyen lévő, kitűnhetne a szó szerint szürke buszmegállók közül. Nézzük tehát, hogy az ottaniak milyen helyen várhatják a buszukat.

Aki kerékpárral érkezik a buszhoz, az fedél alatt tudhatja a kétkerekűt, amíg újra rá nem pattan.

Aki unatkozik, az választhat újságot a várakozás idejére. Látható, hogy életmentő készülék is van a buszmegállóban.

Aki megszomjazik, vagy feltöltené kerékpáros kulacsát, az megteheti a csapnál, és még a víz sem a várakozók lába alá folyik.

Hasonló cikkünk:  A Magyar Közlöny szerint sem államtitkár már a korrupcióval gyanúsított Völner Pál

Látható az is ( már a fenti képeken is ), hogy nem ketten tudnak leülni, amíg várakoznak. Látszódik az is, hogy miközben Ausztria talán az egyik legtisztább európai ország, ott is tudnak csikket, rágógumit és szemetet a földre dobni.

Hasonló cikkünk:  Varga Judit másfél milliós órában "jelentette be" a hatósági élelmiszerárakat

Szóval egy kicsit kreatívabb munkával néhány helyi megállót is fel lehetne dobni. Egyedivé varázsolni. Megjelenhetnének olyan motívumok, amelyek Kecskemétre jellemzőek. Esetleg akinek kedve van hozzá, és van tehetsége is, rajzoljon nekünk ilyen buszmegállót, és küldje el a szerkesztoseg@kecsup.hu e-mail címre.

Addig nézegessen néhány ötletes buszmegállót a világból egy korábbi cikkünkben. Amelyben bemutattunk egy vacsiközi kezdeményezést is, amellyel megpróbáltak feldobni egy buszmegállót.

Ötletes buszmegállók a világból

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...