fbpx

FRISS HÍREK

KTE HUFBAU: Magabiztos siker Szekszárdon

- Advertisement -

A KTE HUFBAU a 13. fordulóban Szekszárdon lépett pályára, ahol a szezon eddigi legjobb teljesítményét nyújtva, végig dominálva gyűjtöttük be a három pontot, fölényünk három gólt ért.

Az első játékrészt aktívan kezdte csapatunk, már a 3. percben helyzetünk adódott, amikor Patvaros fordult kapura a tizenhatoson belül, de lövése pont Mityók kapus ölelő karjaiban landolt. Az első negyedóra végén ismét helyzetekké érett labdabirtoklási fölényünk, a 16. percben Hegedűs zörgette meg a felső lécet, majd alig egy minutummal rá egy okos kényszerítő után Tamaskó előtt adódott helyzet, de Mityók ezt a lövést is kitolta valahogy. A 25. percben egy „hulló falevelet” kellett hatástalanítania a szekszárdi kapusnak, majd tíz perccel később ismét Tamaskó tesztelte képességeit, ekkor 16-ról lőtt jobbhátvédünk, de ez is kijött a jó napot kifogó portásról, így nem esett gól az első játékrészben.

A másodikat viszont pazar módon kezdtük, a 49. percben Kéri lőtte át a hosszúra a labdát, ahol Patvaros érkezett, majd védőjével megküzdve végül a hosszúba lőtt (0-1). Még fel sem eszmélhettek a hazaiak, amikor már kettőre növeltük az előnyt, balról végezhettünk el szabadrúgást, amit Patvaros a hosszú felsőbe tekert a kapufa érintésével az 51. percben (0-2). A folytatásban is megmaradt a kecskeméti fölény, melyet csupán időnként tudtak megtörni a hazaiak, legnagyobb sanszukat Kesztyűs bombázta a léc fölé. A 69. perctől újra nagyon érett a lila-fehér gól, de Barna két ziccerét még védte a kapus, a 72. minutumban azonban tehetetlen volt, Hegedűs hozta magát lövőhelyzetbe 11 méterre a kaputól, majd a bal alsóba lőtt (0-3). A hajrában akár növelhettük is volna előnyünket, de lehetőségeinket már nem tudtuk góllal lezárni, ezzel együtt magabiztos győzelmet arattunk idegenben.

Hasonló cikkünk:  Horváth Krisztofer, a KTE futballistája a hatodik legértékesebb NB I-es játékos a CIES-nél

Szekszárdi UFC – KTE HUFBAU 0-3 (0-0)

NBIII. közép csoport, 13. forduló

Szekszárd: Mityók – Királyházi, Arena, Dudás, Béla – Kvanduk – Dombi, Vituska (Béla 64.), Márton (Juhász 8.), Kesztyűs – Péter.

KTE: Mészáros – Tamaskó, Asztalos, Urbán, Grünvald – Hirman (Karacs 76.), Patvaros (Erdei 87.), Szalai G. – Kéri, Barna, Hegedűs (Babolek 83.).

Gól: Patvaros (49., 51.), Hegedűs (72.)

Sárga lap: Királyházi, Juhász ill. Hirman, Szalai G.

kecskemetite.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...