fbpx
6.8 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Átment az antikorrupciós javaslat a közgyűlésen

- Advertisement -

20 igennel, tartózkodás nélkül támogatta a képviselőtestület, hogy vizsgálják felül, és szükség esetén egészítsék ki, pontosítsák az önkormányzat jelenlegi mechanizmusát, amely a transzparenciát elősegíti.

Bodrozsán Alexandra (Szövetség a Hírös Városért Egyesület) indítványozott hat pontot, amelyek antikorrupciós javaslatokat tartalmaznak. Erről itt írtunk:

Antikorrupciós javaslat megy be a közgyűlés elé

Dr. Szeberényi Gyula Tamás alpolgármester javasolta, hogy vizsgálják meg közösen a pontokat, építsek be a szükséges javaslatokat, amelyek még nem, vagy csak részben érhetőek el a mostani rendszerben. Eztán előterjesztés formájában vigyék majd a közgyűlés elé.

Bodrozsán Alexandra reagálásában elmondta, hogy kigyűjtötte tételesen, hogy miben tudna előremutató lépéseket tenni a még nagyobb átláthatóság felé az önkormányzat, és ezeket szívesen megosztja a városvezetéssel.

Hasonló cikkünk:  Pert nyert az újságíró, az MNB jogellenesen titkolta az alapítványai költéseit

Az indítványt 20 igennel, tartózkodás nélkül támogatta a testület. Megkezdődhet az egyeztetés az antikorrupciós javaslatok terén.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...