Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Leszúrással fenyegette, majd felpofozta a végrehajtót

- Advertisement -

Hivatalos személy elleni erőszak emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség egy 53 éves bajai nő ellen, mert leszúrással fenyegetett és megpofozott egy végrehajtót Baján.

A zaklatott állapotban lévő asszony tavaly május elején jelent meg az egyik bajai végrehajtó irodájában. A nagykorú fiával együtt érkezett és egy vele szemben folyó végrehajtási ügyben akart tájékoztatást kérni egy ingatlan kiürítéséről.

Az iroda ügyfélfogadó helyiségében a nő és fia leült az egyik asztalhoz, míg velük szemben a végrehajtó és egy adminisztrátor foglalt helyet. A végrehajtó ezután tájékoztatni kezdte a vádlottat a folyamatban lévő végrehajtási eljárásról.

A felvilágosítás közben a nő hangos szóváltásba keveredett a végrehajtóval, a vita hevében szidalmazni kezdte, majd azzal fenyegette meg, hogy le fogja szúrni. Ekkor a férfi felállt a tárgyalóasztaltól és a vádlottnak ajtót mutatva felszólította, hogy távozzon. Eközben a nő is felállt az asztaltól, de nem ment ki az irodából, hanem jobb tenyérrel a hivatalos személynek minősülő férfit pofon ütötte.

A bántalmazás miatt a végrehajtó a bal arcfelének zúzódását szenvedte el, amely sérülés 8 napon belül gyógyult. A végrehajtó a rendőrséget is értesítette, akik lefoglalták az iroda biztonsági kamerája által a bűncselekményről készült felvételt. A végrehajtó a 8 napon belül gyógyuló sérülés miatt nem kérte a nő megbüntetését.

A szabadlábon védekező asszonyt– aki ellen a rendőrség embercsempészés miatt is nyomoz – a járási ügyészség hivatalos személy elleni erőszak bűntettével vádolja és felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta vele szemben. A nő bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version