Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Vacsi közi ABC: a régit elbontották, de az új nem kapott engedélyt a plázastop miatt

- Advertisement -

A Vacsi közi ABC-t néhány napja bontották el, hogy a helyére egy új élelmiszerbolt épülhessen, viszont a plázastop-törvény miatt nem kapott engedélyt. Erről a Kontakt Nagyker Kft. az alábbi közleményben tájékoztat:

A Kontakt Nagyker Kft. nevében az alábbi tájékoztatás adom a Vacsi közi beruházással kapcsolatban:

Miközben a Vacsi közi ABC elbontása lassan befejeződik, a beruházó Kontakt Nagyker Kft. arról tájékoztatja a lakosságot, hogy az engedélyeztetési eljárás első körében elutasították a beruházás terveit. A tervezett 790 m2 eladóterű, korszerű szupermarket ugyanis a hatályos jogszabályok szerint az úgynevezett plázastop-törvény hatálya alá tartozik, ami alól nem kaptunk mentességet. Nem mondtunk le véglegesen a projektről, de az már biztos, hogy rövid időn belül nem lesz új élelmiszerbolt a Vacsi közben.

Üdvözlettel:
Konfár Zoltán
Ügyvezető

Látványterv az új élelmiszerboltról

Földszintes élelmiszer-vegyes jellegű szupermarket épülhetett volna, ha….

erről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Elbontották a Vacsi közi ABC-t – élelmiszerbolt épül a helyére – fotók

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version