Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Videó a busz üvegét szétfejelő garázdáról

- Advertisement -

Garázdaság és más bűncselekmények miatt emelt vádat a Kecskeméti Járási Ügyészség egy nagykőrösi testvérpár ellen, akik összeverekedtek a kecskeméti autóbusz pályaudvaron, majd egyikük befejelte egy autóbusz vezető oldali üvegét.

A vádirat szerint a két nagykőrösi férfi a Noszlopy Gáspár parkban lévő autóbusz pályaudvaron sétált a helyi buszmegálló irányából a helyközi pályaudvar felé. Velük volt egyikük felesége is. Haladásuk során a testvérek szóváltásba keveredtek egymással, amelynek során az idősebb testvér tenyérrel fejbe vágta az öccsét.

Ezután haladtak tovább a helyközi pályaudvar felé, amikor egy helyi autóbusz vezetője a lassú haladásából megállva átengedte őket az úttesten. A 24.hu által bemutatott videón jól látszik, hogy miután átkeltek az autóbusz előtt, egyikük hirtelen visszafordult és nagy erővel befejelte az autóbusz vezető oldali üvegét, ami a fejelés miatt betört.

A testvérpár fiatalabb tagja ezzel több mint 360 ezer forint kárt okozott a busztársaságnak. A busztársaság kérte a szándékos rongálással okozott kár megtérítését.

Az ügyész az idősebb férfival szemben próbára bocsátást, míg a rongálást is elkövető öccsével szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozta.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version