Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Felfüggesztett fogházat kapott a Halasi úti balesetet okozó részeg autós

- Advertisement -

Gyorsított eljárásban, három nap alatt bíróság elé állították és jogerősen 6 hónap, egy évre felfüggesztett fogházbüntetésre ítélték, valamint 2 év 6 hónapra eltiltották a járművezetéstől azt a férfit hétfőn, aki múlt hét pénteken annyira ittasan vezette az autóját Kecskeméten, a Halasi úton, hogy nekiütközött az előtte megálló gépkocsinak, ami hátulról nekiment az előtte lévő autónak – írta meg az Index.

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség közleménye szerint a 40 éves T. Zsolt nagyon súlyosan ittas állapotban ült az autójába, vérében négy ezreléket meghaladó alkohol volt.

Ilyen súlyos ittasság már életveszélyes állapotnak minősül és akár halált is okozhat.

A férfi a követési távolságot ittassága miatt nem tudta tartani, emiatt ütközött neki az előtte forgalmi okból megálló gépkocsinak. A baleset miatt az ittas sofőr is megsérült, 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, az autókban pedig anyagi kár keletkezett.

Ittas vezető okozott ráfutásos balesetet Kecskeméten

- Advertisement -
Exit mobile version