Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ezer forint jutalmat kaptak a tanárok pedagógusnapra

- Advertisement -

Az alap- és középfokú oktatási intézményeket fenntartó állami szervezet, a Klebelsberg Központ veszprémi tankerületi központja fejenként 1000 forint jutalomban részesítette a tanárokat, tanítókat a pedagógusnap megkoronázásaként – írta meg a Magyar Narancs.

Az egyik veszprémi középiskola 60 fős tantestülete 60 ezer forint jutalmat kapott pedagógusnapra. Ráadásul ezt a pénzt sem osztották ki, helyette zsebnaptárakra költötték, és ezt adták oda.

Különös megbecsülés

A „gáláns” jutalom mellé ráadásul Kásler Miklós buzdító üzenetét is megkapták a pedagógusok.

„Egy jó pedagógus nemcsak tanár, hanem példakép, barát, pszichológus is, aki megmutatja gyermekeinknek, hogyan kell kiállniuk önmagukért, küzdeni másokért és a kudarcokból előnyt kovácsolni. Önök tehát nem szakmát, hanem hivatást választottak.

Fáradozásaik éppen ezért különös megbecsülést érdemelnek…

Köszönöm Önöknek, hogy a koronavírus-járvány idején kitartóan, alázattal teljesítik küldetésüket a magyar oktatásért, a magyar ifjúságért” – írta Kásler Miklós humán ügyekért felelős miniszter.

- Advertisement -
Exit mobile version