Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Dunába dobta volt élettársa holttestét egy felsőlajosi férfi

- Advertisement -

Egy karcagi asszony tett bejelentést szenteste, hogy a lánya korábban ismeretlen helyre távozott, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról. Mivel akkor még nem merült fel bűncselekmény gyanúja, ezért a karcagi rendőrök közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálták a kétgyerekes anyuka eltűnésének a körülményeit.

Január negyedikén következett fordulat az ügyben, amikor állampolgári bejelentés érkezett a lajosmizsei rendőrőrsre, hogy különböző női ruhadarabokat találtak egy kiserdőben Lajosmizsén. Kiderült, hogy ezek az eltűnt asszony ruhadarabjai, és ezeket is viselte az eltűnése napján – számolt be az ügy részleteiről a rendőrség honlapján Varga K. Attila, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese.

Később kiderült, hogy a nő korábban négy évig élt a kisebbik gyermeke apjával egy Lajosmizséhez közeli településen. És a fiatalember ide is költözött vissza Karcagról a szakításuk után. Az ezredes beszámolója szerint a férfi nem tudott minden kérdésre megfelelő válasszal szolgálni, ezért az életellenes bűncselekményekkel foglalkozó kollégáik is bekapcsolódtak a nyomozásba. B. Attila nem jelent meg az idézésre, ezért előállították a felkutatása után.

B. Attila elmondta, hogy december 22-én összevitatkozott a volt párjával, ez tettlegességig fajult, melynek következtében a fiatalasszony meghalt. Ezt követően B. Attila a csomagtartójába tette a holttestet, majd később a Dunába süllyesztette, a ruháit pedig szétszórta a lajosmizsei erdőben –  tette hozzá az ezredes. A rendőrség őrizetbe vette az emberöléssel gyanúsított férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. Az asszony holttestét jelenleg is keresik.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version