Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ma estétől jelentős havazás érkezik

- Advertisement -

Délnyugat felől egy igen masszív csapadékrendszer érkezhet ma késő délutántól! A hegyek kivételével mindenütt esővel indít majd a csapadék, majd várhatóan gyorsan átvált havas esőbe, havazásba (a keleti határ mentén több ideig tarthat ki az eső)! A csapadékzóna folyamatosan helyeződik át északkelet, kelet felé. A legtöbb csapadékra jelen állás szerint Baja- Eger vonal széles sávban várhatunk, így természetesen ott lehetséges a legtöbb hó is. Akár 10-12cm friss hó sem kizárt néhány óra alatt, de a Bükkben akár 15-20cm t elérő friss hóréteg sem kizárt! Fontos megjegyezni hogy mediterrán ciklonról van szó, ezért még az esemény napján is változhat a ciklon pályája ( hol lehet a legtöbb csapadék ezáltal).
Az intenzív havazás mellé sajnos erős szél is társulhat, így hófúvásra kell számítani!

metkep.hu

- Advertisement -
Exit mobile version