Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Most páros bérletet nyerhetsz az augusztus 5-én kezdődő TanyaFesztre

- Advertisement -

Nyakunkon a VI. TanyaFeszt, de nyeremény még mindig akad.

Jövőhéten, augusztus 5-én veszi kezdetét a VI. TanyaFeszt, majd három napig meg sem áll, ahogy arról már korábban tájékoztattunk benneteket. A szervezők olyannyira szimpatizálnak a Kecsuppal, hogy külön nyereményjátékot is szentelnek kizárólag a Kecsup olvasóinak.

A játék maga rém egyszerű. Adunk egy feladatot, ti pedig elkülditek a helyes választ július 31-gyel bezárólag a szerkesztoseg@kecsup.hu e-mail címre, “TanyaFeszt” tárgy megjelöléssel, mi pedig augusztus 1-jén kisorsoljuk a szerencsés nyertest, aki egy páros bérlettel gazdagodik, azaz másodmagával meghívót kap a Tanyára. A feladat pedig a következő:

Sorolj fel három programot a VI. TanyaFeszt felhozatalából!

A helyes válaszhoz természetesen ismerni kell a rendezvény repertoárját, annyit azonban segítünk, hogy a korábbi cikkünkben, valamint a fesztivál hivatalos honlapján minden kérdésre megtaláljátok a választ.

- Advertisement -
Exit mobile version