Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Salacz László megnézte a Forradalom utcai sportparkot és nyújtózkodott is egyet

- Advertisement -

Ha valaki nyomon követi Salacz László kormánypárti országgyűlési képviselőt, gyakran láthatja, hogy megfordul a Széchenyivárosban. Ez egyébként az a városrész Kecskeméten, amit a Fidesz a 2019-es önkormányzati választáson elvesztett.

Salacz néhány hete a Stádium utcai lakóparkban megújult padokhoz biztosította a faanyagot. Feltűnt korábban az Aranyszarvas téren is, ahol új közösségi teret alakítanak ki az évtizedek óta lepusztult tér megújítása céljából. A parlamenti képviselő itt arról beszélt egyébként, hogy a Széchenyiváros az egyik nagy nyertese a 2020-as, 21-es és 22-es felújítás-sorozatnak.

Legutóbb pedig a Forradalom utcában kialakított sportparkot tekintette meg, amiről a polgármesterrel közös videót is készített. A Széchenyivároson belül ennek a választókerületnek a képviselője az ellenzéki Dobos József (Szövetség). A park az elmúlt 2 évben látványosan megújult. Tavaly elkészült a közösségi kert, ezen nem volt jelen Salacz, idén július végén pedig a sportpark. A tervek között szerepel még egy játszótér és egy kutyafuttató kialakítása is. A helyi lakosok mindemellett örülnek annak, olvasható több bejegyzésben is, hogy a tér nagyon hosszú idő után végre értelmes funkcióval és kulturált formában újult meg.

 

- Advertisement -
Exit mobile version