Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

106-féle kinyomtatható előválasztási tájékoztató készült a 106 választókerületre

- Advertisement -

Az előválasztás teljesen új intézményének híre a falvakba jut el a legkevésbé. Főleg az ott élők számára készített egy olyan tájékoztató kiadványt a Nyomtass te is! mozgalom, amelyből megtudhatják, hogyan zajlik az előválasztás, kire lehet szavazni minden egyes választókerületben.

A kistelepüléseken élők kevésbé tájékozódnak az internetről, és nem olvasnak ellenzéki sajtót sem, így a kormánypropagandán kívül más információ nem jut el hozzájuk. Ennek ellensúlyozására jött létre négy éve a Nyomtass te is! hetilap, és ezért készített most az újság szerkesztősége 106-féle előválasztási különszámot.

A különszámban megtalálható, hogy mely települések tartoznak az adott választókerületbe és hogy kire lehet szavazni. A jelöltek röviden be is mutatkoznak. Egy kis térképen a szavazósátrak helye és nyitvatartási ideje van feltüntetve. Emellett megtalálhatók az előválasztás technikai tudnivalói a szavazáshoz szükséges okmányoktól az online szavazás lehetőségéig.

Aki fontosnak tartja, hogy minél többen részt vegyenek az előválasztáson, ennek a kiadványnak a kinyomtatásával, terjesztésével is segítheti ezt a folyamatot.

A kiadvány 106-féle verziója a www.nyomtassteis.hu/letoltes oldalról tölthető le.

- Advertisement -
Exit mobile version