Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ellenzéki előválasztás Kecskeméten: most aláírásokért talpalnak a politikusok

- Advertisement -

Karácsony Gergely mellett Dobrev Klára is összegyűjtötte 24 óra alatt azt a 20 ezer ajánlást, ami ahhoz szükséges, hogy hivatalosan is miniszterelnök-jelölt lehessen az előválasztáson – tudta meg az ATV Híradója. Az aláírások gyűjtése hétfőn kezdődött és szeptember 6-ig tart. Azután derül majd ki, mely jelöltek kerülnek fel a szavazólapra.

A kecskeméti jelöltek gyűjtik az aláírásokat

Bács-Kiskun 1-ben Szőkéné Kopping Rita (DK) és Lejer Zoltán (Jobbik), Bács-Kiskun 2-ben Bodrozsán Alexandra (Momentum) és Király József (MSZP) ellenzéki politikusok mérkőznek meg egymással, hogy eldöntsék ki legyen 2022-ben az ellenzék közös jelöltje a Fidesszel szemben. Nekik 400-400 aláírást kell összegyűjteniük, hogy részt vehessenek az ellenzéki előválasztáson, amit szeptember 18-26. között tartanak. A választók online és személyes szavazással döntenek a jelöltek között.

A kecsUP-on bemutatjuk a jelölteket, és itt követjük az előválasztás alakulását.

 

- Advertisement -
Exit mobile version