Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kezdődhet a kecskeméti katonai reptér polgári zónájának tervezése

- Advertisement -

Az Uvaterv Út-, Vasúttervező Zrt. tervezheti a kecskeméti katonai repülőtér polgári zónáját, nettó 146 millió forintért. A becsült ellenérték jóval több, 393 millió forint volt.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Honvédelmi Minisztérium Védelemgazdasági Hivatal közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A feladatot így definiálja a közlemény: „Kecskemét, MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázis repülőtér közös (katonai-polgári) használata érdekében, polgári zóna kialakításának tervezése”. Közelebbről: az utas- és áruforgalom kiszolgálására alkalmas infrastruktúra megtervezése, amelyen belül egy terminál épületet, egy árukezelő épületet, egy eszköztárolót, továbbá egy őrzés-védelmi irodaépületet kell tervezni. A feladat része a belső úthálózat és és a  parkolók tervezése is.

A nyertessel augusztus 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

A tenderen érvénytelen ajánlatot tett az UVA-BER Katonai, Mérnöki Szolgáltató és Tanácsadó Kft. Érvényes ajánlatot tettek a következő cégek: „A” Stúdió ’90 Építésztervező Kft., „ÉPTI” Építéstervező és Mérnöki Tanácsadó Iroda Kft., továbbá a TSPC Technical Supervision and Planning Consulting Hungary Kft.

 

napi.hu

- Advertisement -
Exit mobile version