Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ha bringával jártok a suliba, akkor ide érdemes pályáznotok

- Advertisement -

A civil, az oktatási vagy a kisvállalkozói szektor fontos finanszírozási forrása a pályázat. A kecsUP-on igyekszünk azzal támogatni az érintett szereplőket, most pont azon fiatalokat, akik kerékpárral járnak az iskolába, hogy minél több információt osztunk meg a számukra különböző elérhető pályázatokról. Miről is van szó?

A Cetelem Zöldsuli programot 2011-ben indítottuk el azzal a céllal, hogy a legifjabb generáció figyelmét felhívjuk a környezet védelmének és megóvásának fontosságára.

„Zöldebben a suliba” – Nyerjétek meg a jubileumi díjak, a 2×500 000 Ft vagy a 10×200 000 Ft egyikét, és tegyétek bringabaráttá a sulit!

2021. október 26. 10:00 óráig várják a pályázatokat!

Miért közlekedjetek zölden és sportosan?

A biciklizés nemcsak kiváló szabadidős és sporttevékenység, de az egyik leginkább fenntartható és környezetbarát közlekedési mód. Ha az autó helyett a kerékpárt választjátok, 92 százalékkal csökkenthetitek CO2-kibocsátásotokat. A kerékpározás az iskolába és a munkába járáshoz is az egyik legpraktikusabb megoldás, nem kell a dugóban vesztegelnetek vagy a buszra várakoznotok. A Cetelem Bank a felelős és fenntartható fogyasztói döntések elkötelezett támogatójaként munkatársait is nap mint nap arra ösztönzi, hogy válasszák a zöld közlekedési módokat, és bringázzanak, rollerezzenek vagy sétáljanak a munkába. Idén Titeket is erre buzdítunk, méghozzá jubileumi nyereményekért!

Mit nyerhettek?

A zsűri által kiválasztott 2 fődíjas osztály 500 000 Ft-os, a legtöbb közönségszavazatot begyűjtő további 10 osztály 200 000 Ft-os támogatást nyer a zöld közlekedést támogató iskolai infrastruktúra fejlesztésére.

Mit kell tennetek?

Mutassátok meg, meséljétek el, Ti hogyan csináljátok, miért és merre szerettek bringázni, vagy akár rollerezni, sétálni, gördeszkázni!

A pályázati feladat idén két részből áll:

1.      Egyedi biciklis mez tervezése: alkossátok meg az osztállyal közösen a legmenőbb biciklis mezt, amit szívesen hordanátok bringázás közben. A látványterv megalkotásához bármilyen kreatív technika használható.

2.      Rövid, kreatív videó összeállítása: készítsetek egy rövid (max. 2 perces) videót, amiben megmutatjátok, ti hogyan, merre tekertek, és meséljétek el, ti mit szerettek a legjobban a bringázásban (vagy rollerezésben, gördeszkázásban vagy sétálásban), ösztönözve ezzel másokat is!

A pályázati felületre csak egy rövid leírás és egy kép tölthető fel. A videót javasoljuk, hogy töltsétek fel egy az interneten publikusan elérhető helyre, és az arra mutató linket illesszétek be a pályázati felület leírás részébe.

Meddig töltsétek fel a pályázatot?

2021. október 26. 10:00 óráig várjuk a pályázatokat!

FONTOS! A pályázat részeként benyújtott képek és videók mellé hozzájáruló nyilatkozat szükséges az összes szereplő természetes személytől (16 éven alattiak esetében szülő vagy törvényes képviselő aláírásával). A nyilatkozat letölthető innen. Az aláírt, kitöltött nyilatkozatokat a zoldsuli@cetelem.hu e-mail címre várjuk a pályázó adatainak megjelölésével. Adatkezelési tájékoztató a Cetelem Zöldsuli Programra vonatkozóan.

Jelentkezés: https://cetelemzoldsuli.hu/jelentkezes

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...
Exit mobile version