Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nyolc hónapos hírrel fogadja az érdeklődőt a város honlapjának koronavírus oldala

- Advertisement -

Aki Kecskemét hivatalos honlapjáról akar tájékozódni a koronavírussal kapcsolatos legújabb információkról, nincs könnyű helyzetben. A Koronavírus nevű aloldalt akár egy kattintással is el lehet érni a főoldalról, de ott már jön a meglepetés. Az az információ fogad minket, hogy március 8-tól zárnak az üzletek, az óvodák és az iskolák a tavaszi szünet végéig nem nyithatnak ki és az esti kijárási tilalom továbbra is érvényben marad. Természetesen ezek a tavaszi állapotot mutatják, ami már nyolc hónapja elmúlt.

Ha kicsit kutakodik az érdeklődő, talál némi frissebb információt. Ehhez lentebb kell görgetni, be kell lépni a helyi operatív törzs határozataiba. Ott a 2021-es adatoknál a legutolsó pontra kattintani. Ekkor feldobja a november 17-i ajánlást, hogy zárt térben célszerű maszkot viselni. Ennél frissebb információt -a legújabb szabályokról- nem találtunk a város honlapjának Koronavírus oldalán.

Gondoltuk, hogy Kecskemét önkormányzatának hivatalos Facebook oldalán több információt találunk. Nos, itt sem jobb a helyzet. A legutóbbi öt (5!) poszt a város karácsonyfájáról szól. Az első -koronavírussal kapcsolatos- hírért görgetni kell párszor. Ekkor egy október 28-i posztot találunk arról, hogy november 2-tól több helyen maszkot kell viselni a városban. Ennél frissebb információt itt sem találtunk.

Mindeközben napi 150-200 közötti halálesetről szólnak az országos hírek, és most éppen már csaknem 13 ezer új megbetegedést regisztráltak.

- Advertisement -
Exit mobile version