Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Brüsszelezik Szeberényi, miközben brüsszeli pénzek farvizén is kampányol

- Advertisement -

A békemenetnek nevezett (Vajon békemenet-e az, amelynek egyik résztvevője kinyírná Márki-Zay Pétert; és amelyen az első sorban vonul Bayer Zsolt szélsőkormánypárti megmondóember, aki szerint Márki-Zay Péter egy falhoz verendő, liberálnáci gennyláda?) kormánytámogató gyaloglás szervezői minap bejelentették, hogy idén tavasszal, éppen a választás előtt újabb menetre készülnek, és most dupla annyi résztvevőt szeretnének, mint legutóbb. Miután biztosan állítják, hogy legutóbb 340 ezren voltak, tehát most egy mintegy 700 ezres vonulást akarnak összehozni.

Salacz László, a minden bizonnyal újrázni akaró fideszes országgyűlési képviselő (Bács megye 1-es körzet) és Szeberényi Gyula Tamás nem túl régen bejelentett fideszes jelölt (Bács megye 2-es körzet) azonnal ki is posztolták, hogy természetesen ott lesznek, és erre buzdítanak mindenkit.

Salacz László szerint „össze kell fognunk, hogy újra nemzeti kormánya legyen Magyarországnak!”

Szeberényi Gyula Tamás egy kicsit bővebben fogalmazott. Szerinte is az egyik tét az, hogy újra nemzeti kormánya legyen az országnak. Ugyanakkor hozzátette, hogy

„bizonyítanunk kell Brüsszel felé”.

Hogy mit szeretne és mit kell bizonyítania az úgynevezett békemenet gyaloglóinak, azt nem írta le a képviselőjelölt. Talán arra gondolhatott, hogy azt kell bizonyítani, hogy jó helyre érkezett a rengeteg brüsszeli támogatás, és ezért hálából vonuláson köszönik meg sok százezren az uniós pénzeket, amelyekből Kecskemét és környéke is fejlődhetett. Szeberényi alpolgármester, képviselőjelölt éppen mostanában foglalta össze a Facebookon, hogy szerinte mik voltak az év fontosabb momentumai a körzetében, és ezek között több, uniós támogatású beruházást is felsorolt.

Már ősszel megírtuk, hogy csoda lenne, ha nem Szeberényi lenne a Fidesz jelöltje Zombor Gábor helyett. Hiszen rendre olyan helyeken tűnt fel, adott át, leplezett le, amelyek éppen a Bács megyei 2-es körzetben találhatók. Megírtuk azt is, hogy kormányzati támogatások farvizén szerepelt ezeken a helyeken, miközben több beruházás is, amin megjelent, brüsszeli tízmilliók (esetleg százmilliók) segítségével valósulhatott meg.

Miközben tehát Szeberényi brüsszeli támogatások okán már akkor is a sajtóban szerepelhetett vidéki események beszámolóiban, amikor még nem is volt jelölt, addig most arra készül, hogy sok százezer ember között Brüsszelnek bizonyítson.

Az előző úgynevezett békemenet kapcsán megírtuk, hogy a fideszes résztvevőket az a buszos cég is szállította Kecskemétről, amelynek tulajdonosa a 3,5 milliárdos önkormányzati takarítási bizniszben is érdekelt. Valamit fotók tanúsága szerint CabTec-es matricával felragasztott busz is szállította az érdeklődőket a kormánypárti megmozdulásra.

- Advertisement -
Exit mobile version