Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Ilyen volt, ilyen lett – gazzal benőtt libikóka Kunszentmiklóson

- Advertisement -

A kunszentmiklósi 70 milliós „teleprehabilitációs” program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes országgyűlési képviselő és a polgármester röhigcsél rajta – írja Facebook oldalán Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

A képviselő képeket is posztolt, amiken látszik milyen volt, és milyen lett a libikóka körüli terület Kunszentmiklóson. Ahogy írja:

„A kunszentmiklósi 70 milliós „teleprehabilitációs” program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes ogy képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. Azóta a gazt sem hajlandó levágni ott az önkormányzat, azt üzente a lakóknak, hogy ha használni akarják, kaszálják le maguk (remélem, majd a posztom hatására, legalább egyszer megcsinálják).”

A szemfülesek észrevehették, hogy Hadházy rosszul írta a kép jobb oldalán lévő szereplőt, ő ugyanis nem a helyi polgármester, hanem Mák Kornél, a Bács-Kiskun vármegyei közgyűlés alelnöke. A rend kedvéért nevezzük meg a másik libikókázót is, ő pedig Salacz László.

via Propeller

- Advertisement -
Exit mobile version