Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Nagykőrösön is téma volt a kecskeméti repülőtér zajgátló övezete

- Advertisement -

A nagykőrösi önkormányzat képviselő-testülete legutóbbi rendes ülésén jóváhagyta a kecskeméti repülőtér zajgátló védőövezetének tervezett övezethatárait.

Az erről szóló előterjesztés szerint a kecskeméti katonai repülőtér jogszabályi előírásoknak megfelelő zajgátló védőövezetének kijelölése folyamatban van, az eljárás lefolytatását a katonai légügyi hatóság végzi, az érintett önkormányzatok bevonásával.

A repülőtér zajgátló védőövezetére vonatkozó számítások elkészültek, ami alapján megrajzolták az A, B, C, D jelű övezetek határait, amelyet érintett településként megküldtek a nagykőrösi önkormányzatnak is. A repülőtér a viszonylagos közelsége ellenére eddig sem okozott problémát, így a képviselő-testület egyhangúlag meghozott döntéssel hatalmazta fel a polgármestert a hozzájárulás megadására.

- Advertisement -
Exit mobile version