Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Kecskeméti iskolát újíttat fel az állami beruházási ügynökség

- Advertisement -

Dunavarsányban és Délegyházán 8 tantermes iskolát építtet, Kecskeméten pedig egyet felújíttat az állami beruházási ügynökség, a BMSK, nettóban több mint 15 milliárdért.

A nyílt tenderek eredményeit az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

Az első feladat a dunavarsányi Árpád Fejedelem Általános Iskola bővítése 8 osztállyal. Ezt a Laterex Építő Zrt. nyerte, 6 milliárd 456 millió forinttal.

második a kecskeméti Lánchíd utcai Sport Általános Iskola felújítása. Ennek a nettó alapterülete 5 457 négyzetméter. A 24 tantermes nevelési-oktatási épület felújításának kivitelezési ideje alatt az intézmény működését szakaszosan biztosítani kell. Ennek nyertese a helybeli Horváth Építőmester Építőipari Zrt., nettó 2 milliárd 348 millió forinttal.

harmadik a délegyházai, Hunyadi János Általános Iskola bővítése 8 osztállyal. Ennek a nyertese a Fehérép Építőipari és Kereskedelmi Fővállalkozó Kft., nettó 6 milliárd 498 millió forinttal. (A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes cég tulajdonosa Sipos Tamás.)

Mindhárom közbeszerzés nyertesével április 14-én kötött szerződést az ajánlatkérő.

Áprilisban több iskolaépítés nyerteseit hirdette ki a BMSK. Nagykovácsiban és Tahitótfaluban általános iskolát, míg Miskolcon szakképzési centrumot építtet a BMSK, összesen 15,1 milliárd forintért. A szigethalmi új 16 tantermes iskolát a fővárosi székhelyű Mester-Építő Kft. tervezheti és építheti meg, nettó 7 milliárd 796 millió forintért.

via napi.hu

- Advertisement -
Exit mobile version