fbpx
11.4 C
Kecskemét
2024. február 27., kedd

FRISS HÍREK

Kunadacs független polgármestere a Fidesz mellett kampányolt

- Advertisement -

A címben lévő állításnak jelentősége már csak abban van, hogy a kunadacsiak képben lehetnek, miként viszonyul a függetlenséghez Farkas Ildikó polgármester. A választás előtti napon ugyanis megjelent Salacz László Facebook oldalán egy videó, amelyben Farkas Ildikó független polgármester arra kért mindenkit, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP-re és Salacz Lászlóra. Utóbbira azért, mert benne egy jó embert ismerhetett meg, aki mindig a település mellett áll. Sok beruházás és esemény valósulhatott meg segítségével, a fejlődés pedig nem állhat meg. Ilyen mondatokkal kampányolt a kormánypártok és azok jelöltje mellett.

Farkas Ildikó független polgármesterre a megjelent 402 szavazóból 385-en szavaztak 2019-ben. Az összes szavazó száma 1245 fő volt, vagyis a választók harmadának felhatalmazásával ül a polgármesteri székben. Érdekesség, hogy a településen a Fidesz-KDNP színeiben induló képviselőjelöltek kapták a legkevesebb szavazatot, nem is jutottak be a testületbe.

Hasonló cikkünk:  Feleannyi kocsma és bulihely van Bács-Kiskunban, mint 2010-ben volt

Nem ez volt az egyetlen eset, hogy független polgármesterek a fideszes jelölt támogatására buzdítottak környékünkön. Megírtuk, hogy Helvécia és Ballószög függetlennek mondott polgármesterei (utóbbi még egy sárga pólót is felvett a szürke pulóverre), kísértetiesen hasonló videóban, ugyanazon a helyszínen mondták kamerába, hogy Szeberényi Gyula Tamást támogatják és erre kérik a szavazókat is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Demokráciadeficit a kampánylázálmok láttán – a kecskeméti polgármester újabb alkalmassági vizsgája

-vélemény- Megint nem kaptunk meghívót pár kecskeméti rendezvényre, így nem tudtunk első kézből beszámolni a "rendhagyó gazdaságfejlesztési fórumról", ami a...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...