fbpx
3.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Kunadacs független polgármestere a Fidesz mellett kampányolt

- Advertisement -

A címben lévő állításnak jelentősége már csak abban van, hogy a kunadacsiak képben lehetnek, miként viszonyul a függetlenséghez Farkas Ildikó polgármester. A választás előtti napon ugyanis megjelent Salacz László Facebook oldalán egy videó, amelyben Farkas Ildikó független polgármester arra kért mindenkit, hogy szavazzanak a Fidesz-KDNP-re és Salacz Lászlóra. Utóbbira azért, mert benne egy jó embert ismerhetett meg, aki mindig a település mellett áll. Sok beruházás és esemény valósulhatott meg segítségével, a fejlődés pedig nem állhat meg. Ilyen mondatokkal kampányolt a kormánypártok és azok jelöltje mellett.

Farkas Ildikó független polgármesterre a megjelent 402 szavazóból 385-en szavaztak 2019-ben. Az összes szavazó száma 1245 fő volt, vagyis a választók harmadának felhatalmazásával ül a polgármesteri székben. Érdekesség, hogy a településen a Fidesz-KDNP színeiben induló képviselőjelöltek kapták a legkevesebb szavazatot, nem is jutottak be a testületbe.

Hasonló cikkünk:  Menczer Tamás: a Fidesz-KDNP valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja

Nem ez volt az egyetlen eset, hogy független polgármesterek a fideszes jelölt támogatására buzdítottak környékünkön. Megírtuk, hogy Helvécia és Ballószög függetlennek mondott polgármesterei (utóbbi még egy sárga pólót is felvett a szürke pulóverre), kísértetiesen hasonló videóban, ugyanazon a helyszínen mondták kamerába, hogy Szeberényi Gyula Tamást támogatják és erre kérik a szavazókat is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...