Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Zombimódba kapcsolt a Kecskeméti TV

- Advertisement -

Nehéz lefelé süllyednie a Kecskeméti Médiacentrumnak színvonalban, mégis mindig sikerül nekik egy kicsit lentebb tenni a lécet. Tegnap azzal a „hírrel” sikerült nyitni a híradót, hogy Király József egy pufajkás gyilkost, Horn Gyulát éltette. (Ugorjunk most át azon, hogy egy évek óta halott embert hogyan lehet éltetni, hiszen mi is szoktunk hibázni: náluk Horn Gyulából lesz zombi, nálunk a sofőr „egészben mászott ki” a felborult kocsiból és nem két részletben.)

Horn Gyula, a 90 éves zombi

Térjünk vissza a Médiacentrum hírgyártásához. A tegnapi híradó első anyaga ezzel a felütéssel kezdődik: „A szocialista Király József azt a pufajkás gyilkos Horn Gyulát éltette közösségi oldalán, aki az ’56-os megtorlás karhatalmista osztagában szolgált.”

Azt nem tudjuk meg, hogy mi erről az olvasók véleménye, mivel Bogdándi Ferenc nagy szorgalommal törli a kommenteket innen is. Annyit látunk, hogy 23 hozzászólásból 4 jelenik meg. Még.

Mivel elég egyértelmű, hogy a Kecskeméti Médiacentrum a FIDESZ kottájából játszik, ezért nézzük meg inkább, hogy a FIDESZ vezetője hogyan vélekedik Horn Gyuláról, élteti e vagy sem?

Orbán a 2020-as évértékelőben köszönetet mondott Horn Gyulának

Soros György háromszor is ki akarta fosztani Magyarországot” – mondta Orbán. A kilencvenes évek elején a teljes államadósságot akarta megvenni, 1994-ben pedig az OTP-t. Előbbi megakadályozásáért Antall Józsefnek, az utóbbiért

Horn Gyulának mondott köszönetet Orbán Viktor, és a volt szocialista miniszterelnöknek is járt a taps a közönségtől.

2014-ben a Szívek forradalmáról beszélt Orbán, és Hornt dícsérte a német BILD-nek

„Nagyszerű tett volt, amikor 1989. június 27-én Horn Gyula és Alois Mock osztrák külügyminiszter átvágta a vasfüggönyt”

– ezt maga a kormányfő mondta a német Bildnek és hozzátette, hogy ezért midnig is csodálta Horn Gyulát. Orbán Viktor a lapnak azt is mondta: más politikai táborba tartozik, mint „a régi kommunista Horn Gyula”, aki „kihasználta a történelmi pillanatot, amikor résnyire kinyílt a szabadsághoz vezető ajtó”, és ezzel nagy szolgálatot tett a németeknek és a magyaroknak.

Amikor Orbán még elérhető volt a sajtó számára

És ne feledjük el azt az időszakot sem, amikor Orbán Viktor még elérhető volt a sajtó számára, olyannyira, hogy még Horn Gyulával is le tudott ülni miniszterelnöki vitára, ami után meg is nyerte a választást.

Horn Gyula - Orbán Viktor vita  [vita - 1998] 03/16

UI: nem, ez a cikk nem Horn Gyuláról szól, hanem a Kecskeméti TV aljas, manipulatív propagandájáról.

 

- Advertisement -
Exit mobile version