Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Leégett az Új Tanyacsárda Kemencés háza

- Advertisement -

A Jászlajomisze portál adta hírül, hogy leégett az Új Tanyacsárda Kemencés háza.

Teljes terjedelmében égett egy vendéglátóhely a Bács-Kiskun megyei Felsőlajos közelében. Az esethez a kecskeméti hivatásos és a lajosmizsei önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik három vízsugárral megkezdték a tűz oltását.

Megakadályozták a tűz a továbbterjedését, amely péntek délután keletkezett Bács-Kiskun megyében, Felsőlajos közelében, ahol teljes terjedelmében égett egy vendéglátóhely. A lángokat a kecskeméti hivatásos, valamint a lajosmizsei önkormányzati önkormányzati tűzoltók hat vízsugárral oltották a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett.

A Tanyacsárda facebook oldalán jelentette be a bajt:

A Lajosmizsei Tűzoltóság pedig videófelvételeket tett közzé az oltásról és a mentésről:

 

A Jászlajosmizse.hu hírportál az alábbi közleményt tette még közzé:

LAPUNK SZENZÁCIÓHAJHÁSZÁS HELYETT AZ ALÁBBI SEGÍTSÉGET AJÁNLJA FEL A TANYACSÁRDÁNAK: 2022 ÉV VÉGÉIG MINDEN EGYES RENDEZVÉNYÜK, PROGRAMJUK ÉS HIRDETÉSÜK DÍJMENTESEN OSZTJUK MEG FACEBOOK OLDALUNKON, ÉS HA SZERETNÉK, A LAPUNKON IS. MI EZZEL TUDUNK SEGÍTENI!

 

- Advertisement -
Exit mobile version