Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

A Karc FM-ből Hír FM lehet

- Advertisement -

Nem hivatalos információk szerint – ami a Media1-hez szivárgott ki – hamarosan Hír FM lesz a Karc FM-ből. A kormánypárti KESMA (Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány) alá tartozó médiaholding, a Mediaworks médiabirodalom része a Karc FM, amelyen műsora van például Bayer Zsoltnak, Jeszenszky Zsoltnak, Stefka Istvánnak és Gajdics Ottónak is.

A tervezett névváltás abból is következtethető, hogy a Média1.hu rátalált a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának (SZTNH) egyik adatbázisában a Karc FM Média Kft. szóvédjegy-regisztrációjára, amit Hír FM névvel nyújtott be január 25-én.

Amennyiben az SZTNH elismeri a védjegyoltalmat, akkor a jövőben ilyen néven csak a Karc FM lesz jogosult médiaszolgáltatást működtetni. Az internetes jelenlétet is elkezdték már előkészíteni, mert a Mediaworks Hungary Zrt. idén január végén, nem sokkal a védjegyoltalmi kérelem előtt levédte a hirfm.hu címet – tudta meg ezt is a Media1.hu.

A tervezett névváltás oka lehet, hogy a HírTV egyre szorosabban együttműködik az eddig Karc FM néven működő rádióval, most is több műsoruk közösen készül. Ha a rádió felveszi a Hír FM nevet, az még jobban kifejezheti a két médium közötti szoros kapcsolódásokat.

- Advertisement -
Exit mobile version