Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Antal Kitti kerámiája a bükki AV performansz fókuszában

- Advertisement -

Április 18-án Budapesten rendezik meg a Kilátó Állomás audiovizuális előadást. Hargitai András és Gulyás Dóra AV performansz-sorozatának második részében kiemelt szerepet kap Antal Kitti kecskeméti keramikus művész alkotása. 

A helyszín és részletes leírás az esemény Facebook oldalán.

Kilátó Állomás - Bükk trailer

Hargitai András (Banyek // Antenna Hungaria) és Gulyás Dóra sorozatának második része egy szürreális dokumentarista jellegű mese az erdőben, ahol színészek hangjai, képzőművészek alkotásai és a környezet hangjai egy analóg animált fotókkal, videószintetizátorokkal elvarázsolt képi világban jelennek meg, monumentális elektronikus és elektroakusztikus zenékkel.

Bizonyos értelemben Antal Kitti műtárgya fókusz szerepet kapott a történetben. Mivel eléggé hasonlít egy mennykőre, ami a Földbe csapódik, így a Bükk erdei, természetes környezetében megjelenve könnyen asszociálhatunk majd egy természeti csapásra vagy éppen csodára. A különböző vizuális effektek és elemek ötvözésével pedig további ingereket és energiákat mozgatnak meg a performaszon dolgozó alkotók.

A performansz első része elérhető itt.

 

- Advertisement -
Exit mobile version