Idén újra nekünk ajánlhatod fel az adód 1 százalékát!

5 éves lesz a KecsUP március 28-án! 5 éve nyújtunk tá­jé­ko­zó­dá­si pontot a hétköznapokban. Célunk nemcsak füg­get­len­nek lenni, de a leghitelesebb, legmegbízhatóbb és leg­ma­ga­sabb minőségű újságot készíteni a városban. Egy olyan szabad és gondosan szerkesztett platformot, amit minden város megirigyelne.

2023. óta nekünk is felajánlhatod adód 1%-át. Ne hagyd az államkasszában ezt a pénzt, rendelkezz róla, hogy a vidéki média kapja meg!

Áramlat Alapítvány adószáma: 19235743-1-03

Egy perc alatt sold out lett Azahriah kecskeméti koncertje, lecsaptak a jegyüzérek

- Advertisement -

Egy perc alatt elkelt minden jegy a kecskeméti Ápoló Klub által szeptember 15-re meghirdetett Azahriah koncertre. A faképnél maradt rajongók hangulatát tovább paprikázta, hogy a nagyobb követőbázisú kecskeméti közösségi portálokon szinte azonnal megjelentek a jegykereskedők, akik horror árakon kínálták megvételre a felhalmozott jegyeiket.

A kecskeméti rajongók már napok óta tűkön ülve várták a pillanatot, hogy elinduljon az online jegyértékesítés a szeptemberre meghirdetett Azahriah koncertre. A beszámolók alapján volt, aki órákkal az időpont előtt már gépnél ült, hogy biztosra menjen. Az ugyanis várható volt, hogy az Arénát megtöltő 21 éves popikon koncertjére hamar elkapkodják a belépőket.

A valóság azonban még a legmerészebb tippeket is túlszárnyalta, ugyanis egy perc alatt sold out lett a rendezvény. Ezzel egy időben pedig a városi tematikájú közösségi oldalakon megjelentek a 20-25.000 forintért eladó Azahriah jegyek, nem kis felháborodást kiváltva a pórul járt regisztrálók között.

A jelenség kapcsán a szervezőkhöz fordultunk:

– Láttuk a közösségi médiában megjelent posztokat és nagyon sajnáljuk, hogy ilyen megtörténhet, de sajnos részünkről ez szinte kivédhetetlen – reagált Versegi Ádám, az Ápoló Klub ügyvezetője a kecsup.hu megkeresésére.  – Máskor is felbukkantak már olyanok, akik próbálták a hozzánk szóló jegyeket viszont eladni, de ilyen mértékű visszaélést sosem tapasztaltunk. Természetesen azonnal összefogtunk, hogy orvosoljuk a helyzetet. Ennek egyik lépése, hogy még ma délután meghirdettünk egy újabb Azahriah koncertet szeptember 16-ra, amellyel kapcsolatban az Ápoló oldalán található jelenlegi eseménynél minden fontos információ fenn lesz. Bízunk benne, hogy minden érdeklődőnek sikerül eljutni hozzánk és megnézni a kedvencét.

A szervezők felhívták a figyelmet arra is, hogy az érdeklődők csak az általuk megjelölt felületeken vegyenek koncertjegyet, így tudják kiszűrni a csalókat és az esetleges érvénytelen jegyvásárlást is. A tömeges felvásárlást hivatott kivédeni az a rendszer is, hogy egy vásárló, egy email címről maximum 10 jegyet tud venni, de sajnos ez új regisztrációval könnyen kijátszhatónak tűnik.

- Advertisement -
Exit mobile version